Čo môže ponúknuť naturálna zubná pasta?

Naturálny: Určite si pod týmto pojmom predstavujete zdravie z prírody. Ak vás táto téma zaujíma, vysvetlíme vám, ako my vnímame slovo „natural“. Medzi našimi pastami máme krásku :raspberry. Neznamená to, že základ pasty tvorí malinová aróma alebo, že pasta má malinovú farbu. Znamená to, že táto pasta obsahuje pravý organický malinový olej. Získava sa pasírovaním malinových semiačok za studena, bez použitia chemických látok. Pravý organický malinový olej je veľmi vzácny.

Vďaka obsahu esenciálnych aminokyselín, vitamínov a antioxidantov, hlavne vitamínu E, pôsobí na zuby a ďasná antisepticky. Malinový olej je bohatý na kyselinu alfa linolénovú, ktorá má výrazné protizápalové a liečivé účinky. V kozmetike sa používa najmä na suchú, unavenú pokožku, zrelú a poškodenú pokožku. No a v zubnej paste pôsobí ako antimikrobiálna látka a ako prevencia zápalu ďasien.

Okrem vzácneho malinového oleja nájdete v paste :raspberry aj organický olej z Japonskej kamélie.

Ten sa skrýva za tajomstvom krásy japonských gejší. Je bohatý na vitamíny A, B a E, obsahuje rastlinný kolagén a antioxidanty. V zubnej paste má za úlohu pôsobiť regeneračne a hydratačne.

Kto hľadá zubnú pastu bez fluóru, je pre neho biela perla® :raspberry ako stvorená. Môžete ju mať položenú doma na umývadle a umývať si zuby spoločne so svojimi deťmi. Ak by ste sa báli, že vy alebo vaše dieťa stratíte ochranu pred zubným kazom, tak vás potešíme, mysleli sme aj na to. Obsahuje totiž prírodné kalcium, ktoré sa prirodzene nachádza vo vašej sklovine a dokáže ju bezpečne remineralizovať.

Ďalšou prírodnou látkou, ktorú pasta :raspberry obsahuje, je enzým, ktorý sa prirodzene nachádza v slinách.

Táto nenápadná látka je pre ústnu dutinu doslova „požehnaním“. Jeho úlohou je udržiavať mikroflóru v ústnej dutine v rovnováhe, pôsobí tým na jej zdravú imunitu a prirodzeným spôsobom predchádza vzniku plesní a áft. Bonusom je, že rozpúšťa zafarbenia na zuboch spôsobené jedlom alebo nápojmi.

Pre tých, ktorí hľadajú dokonalú zubnú pastu pre používanie so sonickou zubnou kefkou, je pasta :raspberry ideálna voľba. Pretože má veľmi nízky stupeň RDA, je citlivá k vašej zubnej sklovine a nespôsobuje jej poškriabanie. Zároveň nespôsobí citlivosť ďasien.

Pastu si kupujete aj pre chuť.

Zubná pasta :raspberry je jemne mentolová s nežným náznakom čerstvých malín. Iba jemne mentolová je preto, aby ste si vydržali umývať zuby potrebný čas bez dráždenia z príliš silnej príchute. Odmenou pre vás budú hladké zuby, zdravé ďasná a neodolateľne lahodnú chuť v ústach … takto sme pre vás poskladali naturálnu zubnú pastu :raspberry.

Jedna odpoveď

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *