Ako žiť ekologicky aj pri umývaní zubov

Od augusta 2019 si môžete v našom e-shope objednať zubné pasty bez krabičky. Tam sa však naša ekologická iniciatíva zďaleka nekončí.

Biela perla​® v roku 2018 obslúžila viac ako 400 000 zákazníkov, preto si v dnešnej modernej dobe uvedomujeme viac a viac našu ekologickú zodpovednosť a náš vplyv na životné prostredie.

Obaly našich zubných pást sú označené recyklačným symbolom TidyMan, ktorý navádza našich zákazníkov, aby zodpovedne recyklovali. Papierové obaly do papierového odpadu a tuba do plastového odpadu.

PAP Trojuholník s nevyplnenými čiarami označuje výrobky alebo obaly zhotovené z recyklovaných materiálov, PAP označuje vlnitú lepenku. Nájdete ho na našich krabičkách, patria do zberu papiera.

LDPE
Tento symbol označuje Low density PE – označované ako LDPE – nízkohustotný, číselný kód 04, nájdete ho na našich tubách, patria do plastového recyklovateľného odpadu.

Ako si ekologicky umývať zuby?

Ak čo i len zastavíte kohútik vodovodu počas umývania zubov, v priemere 4 členná rodina ušetrí až 750 litrov vody mesačne, ak si umýva každý člen rodiny zuby 2 – 3x denne.

Ako ďalej podporujeme ekológiu?

Od augusta 2019 naša webová stránka prešla na EKO hosting od MojaWebstranka.sk, servery sú poháňané z energie od ​TÜV certifikovanej firmy Energiedienst AG, 1​ 00% energia z vodných elektrární bez emisií oxidu uhličitého s energeticky úsporným hardwarom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *