Ako si vybieliť zuby?

Čo robiť so zažltnutými zubami? Ako si vybieliť zuby efektívne a bezpečne? To sú otázky, na ktoré sa často pýtame sami seba, keď  nie sme spokojní s farbou našich zubov. Ak máme zdravé zuby, bez kazu,  najjednoduchší a najlacnejší spôsob je  domáce bielenie zubov.

Čo robiť, aby bolo bielenie zubov bezpečné?

Mnoho ľudí  si pred bieliacou kúrou kladie túto otázku. Väčšina z nás nemá žiadnu prekážku a môže si bezpečne bieliť zuby. Prvým predpokladom pre to, aby prebehlo bielenie zubov bez problémov je mať ošetrené zuby, bez zubného kazu. Ďalším potrebným krokom je podrobné preštudovanie informácií a pokynov na používanie na obale výrobcu. Je potrebné si všímať, či výrobca upozorňuje na alergénne látky v produkte, od akej vekovej hranice je výrobok vhodné používať alebo ak niekto trpí ochorením ďasien (krvácanie, paradontontída), vtedy nie je vhodné vykonávať bielenie zubov. Ideálne je pred bielením absolvovať dentálnu hygienu u svojej dentálnej hygieničky.

Je bezpečné bielenie zubov v mladom veku?

V prípade mladých ľudí, je zubná sklovina stále v procese mineralizácie a bielenie zubov môže narušiť tento proces. Hranica pre vek na bielenie by mala byť od 16 rokov.

Je bezpečné bielenie zubov pre tehotné ženy?

Bielenie zubov počas tehotenstva a obdobia dojčenia sa neodporúča, pretože obsah účinných látok môže spôsobiť počas tohto obdobia väčšie odvápnenie skloviny.

Neodporúča sa bielenie zubov u pacientov so zubným kazom a pri citlivých ďasnách. Najprv si vyliečme vážne stavy alebo choroby a potom siahnime po bieliacich produktoch za odmenu.

Aký produkt odporúča biela perla®?

Zubné pasty a :systém na bielenie zubov biela perla®, ponúka domáce a zároveň profesionálne prevedené bielenie zubov.  Biela perla® poskytuje rýchly a viditeľný efekt bielych zubov, založený na oxidácii organických znečisťujúcich látok obsiahnutých na povrchu, alebo vo vnútri skloviny. Domáci :systém na bielenie zubov, ktorý účinne bieli zuby je založený na moderných, enzymatických a oxidačných bieliacich metódach, s minimálnym mechanickým zaťažením skloviny. To zaručuje efektívne bielenie zubov a odstraňovanie škvŕn vo vysokej kvalite.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *