Bielenie zubov pomocou zdravých pomocníkov

Bielenie zubov už nie je len výsada vyvolených. Aj biela perla® ponúka ľahko aplikovateľný :systém pre bielenie zubov a aj :bieliace pero. Podporiť ich môžete aj prírodnými “life hackmi”, ktoré vám pri udržaní bielych zubov pomôžu.

biela perla® :systém na bielenie zubov

Náš :systém na bielenie zubov je určený na domáce bielenie zubov, spôsobom, aký používajú stomatológovia. Odstraňuje každodenné zafarbenia na zuboch spôsobené potravinami, nápojmi alebo fajčením. Výsledkom je prirodzený a jasnejší biely úsmev, ktorý vydrží niekoľko mesiacov. Bieliaca kúra trvá 14 dní, s viditeľnými efektmi bielenia už po 5 dňoch. Bieliaci systém je bezpečný pre ďasná a zuby, aplikuje sa 1-2 x denne, 10-20 minút v špeciálne tvarovanom aplikátore. Podrobný návod nájdete v balení.

Tak ako zuby nestačí vyčistiť iba raz, ale pravidelne, rovnako ani bielenie nekončí samotnou procedúrou. Po bielení sa musíme o zuby starať, a dôsledne dodržiavať dentálnu hygienu. Samotný efekt bielenia môže byť ešte krajší, a to len vďaka vám. Ako?

Prírodní pomocníci

Ovocie

Vedeli ste, že práve ovocie je najlepším pomocníkom aj pri bielení zubov? Ako prvé môžeme spomenúť jablká. Už ich samotnou konzumáciou dokážeme účinne odstrániť zo zubov povlak. Ak máte často po jedle nepríjemný pocit v ústach a nemáte pri sebe osvedčené žuvačky, jablko je tiež voľba číslo jeden. Medzi ovocie, ktoré napomáha udržiavať naše zuby biele, patrí aj ananás.

Vedeli ste, že ak sa trápite pocitom nepríjemného dychu, pomôcť vám môže taktiež hruška? Práve tá má výnimočnú neutralizačnú schopnosť. Môžete tak zabudnúť na mentolové cukríky a nahradiť ich práve hruškou. Za vyskúšanie to určite stojí. Ovocie má navyše vysoký obsah vitamínu C, ktorý má na naše zuby veľmi priaznivé účinky.

Koreňová zelenina

Zeleninu netreba opomínať, taktiež sa môže pochváliť svojimi účinkami, práve v spojitosti s bielením zubov. Mrkva, petržlen, karfiol, špenát, či zeler nám dokonale pomôžu odstrániť povlak zo zubov. Môžeme povedať, že našim zubom dokonca dodajú lesk.

A na záver počuli ste už o takzvanom prírodnom peelingu zubov? Ak nie, teraz už áno 🙂 Práve pri konzumácii orechov a rôznych semienok, poskytujeme našim zubom spomínaný peeling. Navyše, tieto potraviny majú vysoký obsah vitamínu E, ktorý posilňuje naše ďasná.